Service gaat verder

EWTS (Easy Wheelchair & Trike Service) opende mei 2019 om de verkoop en service van de Sherpa E-Trike mogelijk te maken, en inmiddels ook de Iconic E-Trike. EWTS importeert de beste onderdelen rechtstreeks van de fabrikanten in Taiwan en China, en monteer deze af tot een mooie en functionele Trike tevens biedt EWTS reparaties en onderhoud aan.

Ook biedt EWTS een uitgebreide demonstratie aan (eventueel aan huis) en biedt EWTS de mogelijkheid om een Sherpa E-Trike, een Iconic E-Trike of een JBH-rolstoel een week of aantal dagen in bruikleen te hebben. Dit tegen betaling, maar mocht je besluiten een nieuwe Sherpa E-Trike, Iconic E-Trike of JBH-rolstoel aan te schaffen, dan wordt het betaalde bruikleen­bedrag met de totaalprijs verrekend. Dit om er zeker van te zijn dat het gekozen product ook bij je past. 

Levertijden

Beide Trikes zijn bij EWTS vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Dus mocht je besluiten een Sherpa E-Trike of Iconic E-Trike aan te schaffen, dan kun je binnen enkele dagen al op pad met je eigen Trike!

Ook voor de JBH-rolstoelen proberen wij de modellen DC03 en D11 uit voorraad te leveren. De DC03 (carbon) in de kleuren zwart of rood en de D11 in de kleuren zwart en zilvergrijs (ook leverbaar in andere kleuren; dit in overleg). Levertijd ca. 3-6 weken.

Daarnaast heeft EWTS vrijwel alle onderdelen voor de Sherpa E-Trike, de Iconic E-Trike en de JBH-rolstoelen op voorraad, zodat snel eventuele reparaties verholpen of onderdelen opgestuurd kunnen worden.