Service gaat verder

EWTS (Easy Wheelchair & Trike Service) opende mei 2019 om de verkoop en service van de Sherpa E-Trike mogelijk te maken, en inmiddels ook de Iconic E-Trike. EWTS importeert de beste onderdelen rechtstreeks van de fabrikanten in Taiwan en China, en monteer deze af tot een mooie en functionele Trike tevens biedt EWTS reparaties en onderhoud aan.

Ook biedt EWTS een uitgebreide demonstratie aan (eventueel aan huis) en biedt EWTS de mogelijkheid om de Sherpa E-Trike en de Iconic E-Trike een week of aantal dagen in bruikleen te hebben. Dit tegen betaling, maar mocht je besluiten een nieuwe Sherpa E-Trike of Iconic E-Trike aan te schaffen, dan wordt het betaalde bruikleen¬≠bedrag met de totaalprijs verrekend. Dit om er zeker van te zijn dat de Sherpa E-Trike of de Iconic E-Trike bij je past. 

Beide Trikes zijn bij EWTS uit voorraad leverbaar. Dus mocht je besluiten een Sherpa E-Trike of Iconic E-Trike aan te schaffen, dan kun je binnen enkele dagen al op pad met je eigen Trike!

Daarnaast heeft EWTS vrijwel alle onderdelen voor de Sherpa E-Trike en de Iconic E-Trike op voorraad, zodat snel eventuele reparaties verholpen of onderdelen opgestuurd kunnen worden.