EWTS: mobiliteit en service

EWTS, de leverancier van de Sherpa Trike en de Iconic E-Trike, is de onderneming van Henry Honing. Wie is Henry, waarom heeft hij EWTS gestart en wat is zijn gedachtengang achter EWTS?

Ik ben Henry Honing, woon in Oudewater en ben sinds juni 2012 rolstoelgebonden door een dwarslaesie op L1-niveau ten gevolge van een bedrijfsongeval.

Waarom ben je gestart met EWTS?

Om het leven wat makkelijker te maken, en zeker op vrije dagen en op vakantie, heb ik in januari 2016 de Sherpa Trike geprobeerd. Ik was meteen verkocht, want wat was dat lekker om jezelf zonder inspanning te verplaatsen en zonder geduwd te worden.

Waarom Sherpa Trike en Iconic E-Trike?

Graag wil ik de Sherpa Trike en de Iconic E-Trike aanbieden, omdat ik als gebruiker van beide Trikes weet dat de Trikes onderhoudsvriendelijk en betaalbaar zijn, ten opzichte van andere volelektrische handbikes of rolstoeltrikes.

Als er nog een ander product op mijn pad komt dat ook geschikt is voor betere mobiliteit voor rolstoelgebruikers, zal ik die aan het assortiment van EWTS toevoegen, inclusief het aanbieden van service en onderhoud.

Wat is jouw gedachtengang bij de Sherpa Trike en de Iconic E-Trike?

Graag wil ik de rolstoelgebruiker de gelegenheid geven om de Sherpa Trike of de Iconic E-Trike uitgebreid te laten proberen om te kijken of dit product wat voor hem of haar is. Door bijvoorbeeld een weekje proef te rijden in de eigen omgeving kan de rolstoelgebruiker het beste zien hoe fijn (of niet) de Sherpa Trike of de Iconic E-Trike voor hem of haar is.

Tijdens de passing en demonstratie ga ik ook gerust even met de gebruiker op pad om samen even een stuk te rijden en zo uitleg te geven hoe met de Sherpa of de Iconic te rijden. In sommige gevallen zal ik ook eerlijk zijn en aangeven dat de Trike niet voor iemand geschikt is.