EWTS: mobiliteit en service

EWTS, de leverancier van de Sherpa E-Trike en de Iconic E-Trike, is de onderneming van Henry Honing. Wie is Henry, waarom heeft hij EWTS gestart en wat is zijn gedachtengang achter EWTS?

Ik ben Henry Honing, woon in Oudewater en ben sinds juni 2012 rolstoelgebonden door een dwarslaesie op L1-niveau ten gevolge van een bedrijfsongeval.

Waarom ben je gestart met EWTS?

Om het leven wat makkelijker te maken, en zeker op vrije dagen en op vakantie, heb ik in januari 2016 de Sherpa Trike geprobeerd. Ik was meteen verkocht, want wat was dat lekker om jezelf zonder inspanning te verplaatsen en zonder geduwd te worden.

Waarom Sherpa E-Trike en Iconic E-Trike?

Graag wil ik de Sherpa E-Trike en de Iconic E-Trike aanbieden, omdat ik als gebruiker van beide Trikes weet dat de Trikes onderhoudsvriendelijk en betaalbaar zijn, ten opzichte van andere volelektrische handbikes of rolstoeltrikes. Inmiddels worden beide Trikes in Nederland geassembleerd en voorzien van de juiste certificaten en MDR (EU) 2017/745m

Waarom opvouwbare rolstoelen van JBH?

JBH Medical is een fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen met als specialiteit opvouwbare elektrische rolstoelen. Deze rolstoelen zijn gemakkelijk binnen enkele seconden van de opvouwstand naar rijstand te brengen en ideaal voor op reis, om daagjes op pad te gaan of voor dagelijks gebruik.

Dit product past precies bij de gedachtegang van EWTS.

Betaalbaar, goede kwaliteit, met gemak reizen en zorgt voor mobiliteit en zo meer vrijheid.