JBH: opvouwbare elektrische rolstoelen

EWTS is de door JBH Medical geautoriseerde distributeur in Nederland om opvouwbare elektrische rolstoelen en diensten voor de eindgebruikers aan te bieden. En verzorgt tevens service, onderhoud, reparaties en de aftersales.

JBH Medical is een fabrikant van mobiliteitshulpmiddelen met als specialiteit opvouwbare elektrische rolstoelen. Deze rolstoelen zijn licht en zijn gemakkelijk binnen enkele seconden van de opvouw- naar rijstand te brengen. Ideaal voor op reis, om daagjes op pad te gaan of dagelijks gebruik. Ook in huis is de rolstoel goed wendbaar en met gemak te bedienen. De rolstoelen van JBH Medical zijn sinds de zomer van 2022 ook in Nederland verkrijgbaar.

De opvouwbare elektrische rolstoelen zijn verkrijgbaar in een aluminium- en een carbon/koolstofvezel-uitvoering. Vooral de laatstgenoemde is door zijn lager eigen gewicht nog makkelijker te vervoeren en mee te nemen. Hierbij loopt JBH Medical wereldwijd op kop en blijft innoveren voor een mobiele en veilige toekomst. De rolstoelen zijn voorzien van certificering volgens de strengste eisen: CE, MDR (EU) 2017/745 en FDA.

De D11 is verkrijgbaar vanaf € 3.150,- en de DC03 vanaf € 3.799,-. Alle prijzen inclusief 9% BTW.

Model DC03
Model DC03
Model D11
Model D11
In samenwerking met JBH Medical gaat EWTS eerst de modellen D11 (aluminium) en de DC03 (carbon) in Nederland op de markt brengen. Maar maatwerk blijft altijd mogelijk en de rolstoel wordt in de fabriek naar wens aangepast. De lijnen met de fabrikant zijn kort en de rolstoel kan zo scherp geprijsd worden.
Maximale afstand
25 km
op één accu
Topsnelheid
6 km/u
Omvang l x b x h
105 x 60 x 95 cm
uitgevouwen
60 x 35 x 77 cm
opgevouwen
Gewicht
22,3 kg
zonder accu

Accessoires

Voetensteunen
Hoofdsteun
Armleuningtas
Voetensteun
Hoofdsteun
Accutas
Reistas
Antitipwiel
Nettas voor rugleuning
Antitipwiel